Vilka är vi på Naturlig hud?


Philip, grundare och VD för Naturlig Hud,
 har personlig erfarenhet av att leva med extremt känslig hud och psoriasis i över 20 år, vilket gör honom till ett levande exempel på hur viktigt det är att använda väl valda ekologiska hudvårdsprodukter som passar alla hudtyper. Vi strävar efter att fortsätta växa genom att använda oss av ekologiskt framtagna ingredienser, kallpressade oljor och certifierade produkter som är miljövänliga.

Vårt mål är att erbjuda den mest effektiva och hållbara hudvården, med fokus på naturliga och ekologiska ingredienser. Vi vill att du ska känna dig fantastisk och alltid vara helt nöjd med våra produkter. Vi väljer varje ingrediens med omsorg för att garantera att de har en positiv påverkan på din hud och ditt allmänna välbefinnande. Tusentals svenskar har redan upplevt en förbättring av sin hudhälsa tack vare våra produkter, som ger mjukhet, lyster och skönhet utan kemikalier.

Hur vi är med och bidrar till miljön?

Vi erbjuder ekologiska kallpressade oljor från hållbara odlingar. Certifierade av ECOCERT för naturlig och organisk kosmetik. Vi är engagerade i en hållbar framtid och värnar lika mycket om miljön som om våra kunder. Med vårt refillsystem kan samma flaska återanvändas. Vi packar produkterna med 100% återvunnet material. Allt för naturen, allt för din hud.

 

Vad står vi för?

Naturlighud är ett hudvårdsmärke skapat för personer med känslig hy, av personer med känslig hy. Våra produkter erbjuder allt du behöver för att upprätthålla din huds lyster och glöd, med fokus på återfuktande, skyddande och vårdande ingredienser. Samtidigt är vårt sortiment såväl skonsamt för din hud som för miljön.

 

Krav på våra produkter?

Naturlig Hud har höga standarder för sin produktutbud. Vi är den perfekta webbutiken för dig som söker miljövänlig, vegansk och ekologisk hudvård av högsta kvalitet, direkt från naturen, med en direkt påverkan på din hud. Vi noga utväljer våra produkter enligt dessa krav.

  

 

FAQ Vanliga frågor...

Frakt och leverans?

Frakten är gratis i hela Sverige oavsett hur liten beställning. Säkra och snabba leveranser.


Har jag öppet köp?

Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.


Hur lång är leveransen?

2-5 vardagar. OBS! Beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress: support@naturlighud.se.

Hur betalar jag?

Vi använder oss av Klarna, Apple Pay.
Alla
transaktioner är säkra och krypterade.
Kreditkort
vi godkänner är Visa, Mastercard, Maestro, American Express.

Klarna
1.
först. Betala sen.
2.
Delbetala eller betala hela beloppet i slutet av nästa månad.
3.
Direktbetalning. Betala med kort.

    Reklamation?

    Eventuella fel och defekt ska alltid reklameras till support@naturlighud.se där du mailar en bild, anger ditt namn, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet. Tveka inte att höra av dig till vår kundservice så hittar vi en bra lösning tillsammans.

    Funderar du på något mer?

    Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi tar också jättegärna emot feedback om vad du tycker om oss och våra produkter.

    Kontakta Oss