Vårt mål är att du ska känna dig fantastisk och alltid vara 100% nöjd! Därför är det väldigt viktigt för oss med Ekologiska & Naturliga hudvårdsprodukter av högsta kvalitet. Som verkligen gör skillnad för din hud och ditt välmående.
Våra produkter används av tusentals människor i hela Sverige för att uppnå en mjukare och vackrare hud med ökad lyster - helt naturligt och utan kemikalier.

Hur vi är med och bidrar till miljön?

Eftersom vi tar stor hänsyn till miljön är alla våra kallpressade oljor från ekologiska odlingar. Inga träd skövlas i samband av att oljan enbart kommer från frukterna. Certifierad av ECOCERT Greenlife enligt ECOCERT Standard för naturlig och organisk kosmetik, en ledande aktör inom arbetet för en mer hållbar framtid.

Vi värnar lika mycket om miljön som om våra kunder, därför med vårt unika refillsystem kan samma flaska användas om och om igen! 
Vi packar våra produkter 100% återvunnet material och vi tar det som finns tillgängligt när vi packar din produkt. Allt för naturen. Allt för din hud.

Vad står vi för?

Naturlighud är hudvårdsmärket för oss med känslig hy, framtaget av människor med känslig hy. Våra produkter erbjuder allt du kan behöva för att bibehålla hudens lyster och glow med fokus på återfuktande, skyddande och vårdande ingredienser. Dessutom är vårt sortiment lika skonsamt mot din hud som mot miljön!

 

Vilka är vi på Naturlig hud?

VD: Philip Prokec

Med extremt känslig hud och livet med psoriasis i över 20 år, så är jag ett perfekt exempel på hur viktigt det är för huden med väl valda ekologiska hudvårdsprodukter som passar alla hudtyper!
Vi fortsätter att växa genom att använda oss av ekologiska framtagna ingredienser, kallpressade oljor, miljövänliga och certifierade produkter. 
Det är viktigt för oss att du som kund får det bästa vi kan erbjuda av naturens produkter.

Krav på våra produkter?

Naturlig Hud har väldigt höga krav på sitt utbud. Den perfekta webbutiken för dig som älskar miljövänlig, vegansk och ekologisk hudvård av toppkvalitet som gör skillnad för din hud, direkt från växtriket. 
Vi handplockar våra produkter efter dessa krav.

  

 

FAQ

Frakt och leverans?

Frakten är gratis i hela Sverige oavsett hur liten beställning. Säkra och snabba leveranser.


Har jag öppet köp?

Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.


Hur lång är leveransen?

2-5 vardagar. OBS! Beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress: info@naturlighud.se.

Hur betalar jag?

Vi använder oss av Klarna, Apple Pay.
Alla
transaktioner är säkra och krypterade.
Kreditkort
vi godkänner är Visa, Mastercard, Maestro, American Express.

Klarna
1.
först. Betala sen.
2.
Delbetala eller betala hela beloppet i slutet av nästa månad.
3.
Direktbetalning. Betala med kort.

    Reklamation?

    Eventuella fel och defekt ska alltid reklameras till info@naturlighud.se där du mailar en bild, anger ditt namn, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet. Tveka inte att höra av dig till vår kundservice så hittar vi en bra lösning tillsammans.

    Funderar du på något mer?

    Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi tar också jättegärna emot feedback om vad du tycker om oss och våra produkter.

    Kontakta Oss